Επιστροφές προϊόντων

Πολιτική επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας

Κάθε πελάτης της PC-Outlet έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας του την ίδια ημέρα που έχει γίνει η καταχώρησή της. Ο πελάτης οφείλει να γνωστοποιήσει την επιθυμία για ακύρωση της παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί αποστέλλοντας email στο info@pc-outlet.gr ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 2310 794 057.

Επιστροφή προϊόντων

Η PC-Outlet προσφέρει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο), το αντίγραφο της παραγγελίας που έχετε λάβει μέσω email και το αποδεικτικό εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας).

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία.  Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Τα κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος / Dead on Arrival (DOA)

Κάθε πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει εξωτερικά τις συσκευασίες των προϊόντων που παραλαμβάνει, επιβεβαιώνοντας την ανυπαρξία εξωτερικών ελαττωμάτων. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή των προϊόντων και αυτά να επιστραφούν στον αποστολέα ή να επικοινωνήσει με την εταιρία.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει την πληρότητα και την ακεραιότητα της παραγγελίας τους κατά την παραλαβή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης διαπιστώσει ελαττωματικό προϊόν μετά την παραλαβή, τότε οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρία ώστε να αναφέρει το πρόβλημα και να ενημερώσει για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών και το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Σε περιπτώσεις επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων/DOA το κόστος επιστροφής και επαναποστολής κατόπιν επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης, επιβαρύνει την εταιρία. Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω των ΕΛΤΑ Courier.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο), το αντίγραφο της παραγγελίας που έχετε λάβει μέσω email και το αποδεικτικό εξόφλησης με πιστωτική κάρτα (σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας).

Επιστροφή προϊόντος εντός εγγύησης

Τα προϊόντα που συνοδεύονται από εγγύηση μπορούν να επιστραφούν στην εταιρία για οποιοδήποτε τεχνικό έλεγχο στην περίπτωση που παρουσιαστεί δυσλειτουργία ή ελάττωμα κατά τη διάρκεια της εγγύησής τους.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει την εταιρία ενώ το κόστος επαναποστολής κατόπιν επιδιόρθωσης ή τεχνικού ελέγχου επιβαρύνει τον πελάτη. Η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσω ΕΛΤΑ Courier.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο).

Σε κάθε περίπτωση, για να γίνει δεκτό κάποιο αίτημα επιστροφής, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα επιστροφής προϊόντος  (RMA Form), ώστε να εκδοθεί και να σας αποσταλεί ο σχετικός κωδικός RMA, τον οποίος θα πρέπει να σημειώσετε στα στοιχεία αποστολής, κατά την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρεία μας.

Φόρμα επιστροφής προϊόντος (RMA Form)