Τρόποι πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το pc-outlet.gr παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή:

Πληρωμή με μετρητά (μέχρι του ορίου των 500€) την ώρα της παράδοσης της παράδοσης των προϊόντων στο άτομο που θα σας τα παραδώσει. Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή διαμορφώνεται στα 4,00€.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας με απ’ευθείας τραπεζική κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας στην Εθνική Τράπεζα ή την Τράπεζα Πειραιώς:

Εθνική Τράπεζα:

 • Αριθμός λογαριασμού: 84000572903
 • IBAN: GR84 0110 8400 0000 8400 0572 903
 • Δικαιούχος: Παπακώστας Αλέξανδρος

Τράπεζα Πειραιώς:

 • Αριθμός λογαριασμού: 5261065232584
 • IBAN: GR46 0172 2610 0052 6106 5232 584
 • Δικαιούχος: Παπακώστας Αλέξανδρος

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό πληρωμής είτε μέσω email στο info@pc-outlet.gr, είτε με fax στο 2310 794 057.

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το PC-Outlet.gr

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις κάρτες τύπου Visa, MasterCard & Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CVV και τράπεζα έκδοσης).

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Πληρωμή στο κατάστημα:

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Σχετική νομοθεσία:

Σύμφωνα με το Νόμο Ν.4446/2016 άρθρο 69 § 2 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής, όπως ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω λογαριασμού πληρωμών, χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.»

Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παραπάνω τρόπους.

Έκδοση Τιμολογίου (Aρθρο 39Α)

Η έκδοση Τιμολογίου (ΠΟΛ.1150 Αρθρο39α) ισχύει μόνο για επιχειρήσεις που υπάγονται σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα για το άρθρο 39α, παρ.5.

Οδηγίες για έκδοση Τιμολογίου βάση ΠΟΛ.1150 Αρθρο 39α

 • Αποστολή στο info@pc-outlet.gr των στοιχείων μητρώου της επιχείρησης από το Taxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο, το πολύ 1 ημέρα πριν την παραγγελία σας.
 • Έλεγχος από το λογιστήριο μας ότι η επιχείρηση σας πληρεί τις προϋποθέσεις για την απαλλαγή του φόρου
 • Αν η επιχείρηση σας πληρεί τις προϋποθέσεις θα πρέπει να γίνει τραπεζικό έμβασμα από τον επαγγελματικό λογαριασμό της επιχείρησης
 • Αποστολή του καταθετηρίου στο info@pc-outlet.gr όταν ολοκληρωθεί το έμβασμα
 • Η αποστολή θα πρέπει να γίνεται αυστηρά στην έδρα της επιχείρησης
 • Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας δεν ανήκει σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ,τότε ο ΦΠΑ 24% θα χρεωθεί κανονικά στο τιμολόγιο
 • Στοιχεία μητρώου νόμιμου εκπροσώπου από το Taxis με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο.
 • Επικυρωμένο έγγραφο τραπέζης που αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ.
 • Μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος μπορεί να παραλάβει την παραγγελία προσκομίζοντας την αστυνομική ταυτότητα του ή το διαβατήριο για ταυτοπροσωπία. Σε διαφορετική περίπτωση ο παραλαβών θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής (ΚΕΠ, αστυνομικό τμήμα) και την ταυτότητα του ή το διαβατήριο.
 • Σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει τα παραπάνω έγγραφα εντός 48 ωρών ή δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα.